Med Hansgrohe får du vannbesparende design og maksimal komfort - se tilbudene her, det lønner seg

Med Hansgrohe får du vannbesparende design og maksimal komfort - se tilbudene her, det lønner seg

Dusjvegg og -dør

Har du planer om å fornye baderommet ditt? Eller trenger dusjkabinettet en oppfrisking? Hos BilligVVS kan vi tilby mange spennende modeller av dusjvegger og dusjdører i god kvalitet og til fornuftige priser. Lag din egen stil på baderommet. Det er mange utforminger og materialer som legger opp til at du kan få løsninger som passer til smaken din. Om du leter etter en dusjvegg i glass, salongdør, dusjdør uten topp eller foldedører, kan du finne en elegante baderomsløsninger hos oss.

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Type
    91
    + Se flere
    Glasstype
    91
    Profilfarge
    91
    Glasstykkelse (mm)
    mm
    mm
    Produsent
    91
    + Se flere
      Viser46af541produkter
      Viser 46 ud af 541 produkter
      Vis flere produkter

      Ofte stilte spørsmål om dusjvegger og dusjdører

      • 1

        Hva er sikkerhetsglass?

        Sikkerhetsglass er glass som er behandlet slik at det blir til svært små glasskår dersom det ødelegges. Dette gjør at glasset ikke kan skjære/skade personer på samme måte som vanlige glasskår. Dette er den samme typen glass som brukes i bilruter.

      • 2

        Leverer dere dusjavskjerming etter spesialmål?

        Mange av våre dusjavskjermingsløsninger leveres i flere forskjellige og ofte justerbare mål. Hvis du ikke finner en dusjavskjerming med de målene du ønsker, kan avskjerminger fra eksempelvis INR fås i spesialmål mot ekstra betaling. Vennligst kontakt oss hvis vi skal undersøke en pris på en avskjerming etter spesialmål på info@billigvvs.no.