Få et godt tilbud nå - Spar ekstra mye på hele Grohe-sortimentet

Få et godt tilbud nå - Spar ekstra mye på hele Grohe-sortimentet

Kjøkkenarmatur

Kjøkkenbatteri, kjøkkenarmatur, vannkran, eller kjøkkenkran, kjært barn har mange navn! Kranen du har på kjøkkenet er nok den mest brukte kranen i boligen. Det er her du tapper vann til å slukke tørsten med, til å fylle vannkokeren med – hvis du da ikke har en kokende kjøkkenbatteri i kjøkkenet – og til matlaging. Det er derfor ekstra viktig at du velger en kjøkkenarmatur som dekker alle dine behov. Finn den her på BilligVVS.no, og bestill i dag!

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Montering
    91
    Farge
    91
    + Se flere
    Overflate
    91
    + Se flere
    Oppvask stoppekran
    91
    Funksjon
    91
    Uttrekkbar tut
    91
    Betjening
    91
    Tutform
    91
    + Se flere
    Tilkoblingsform
    91
    Serie
    91
    + Se flere
    Kaldstart
    91
    Care
    91
    Produsent
    91
    + Se flere
      Viser46af594produkter
      Viser 46 ud af 594 produkter
      Vis flere produkter

      FAQ om kjøkkenbatteri

      • 1

        Hva er soft closing på en armatur?

        Soft closing er en funksjon som forlenger lukkeprosessen på armaturet. Dette vil også være med på å forhindre slag og støt i rørføringer i veggen.

      • 2

        Hva er en uttrekkbar tut?

        Ved kjøp av en kjøkkenarmatur med uttrekkbar tut kan man trekke ut det ytterste leddet av tuten på armature. Slik får man en mye mere fleksibel vannstråle å jobbe med. Dette kan være veldig praktisk i forbindelse med matlaging og rengjøring.

      • 3

        Følger det kobberrør/flexslanger med på et kjøkkenarmatur?

        Ja, det er alltid med tilslutningsslanger/rør til våre armaturer. Som regel er de montert på armaturet av produsenten, men i noen tilfeller ligger de løst i esken og må derfor skrues på plass i selve armatur-kroppen.

      • 4

        Hva er en patron / spindel / innmat / reguleringsenhet i et kjøkkenarmatur?

        Dette er altsammen betegnelser for én og samme del: Den er tilknyttet armaturets grep og sikrer presis regulering af vannmengde og temperatur.

      • 5

        Kan jeg montere et kjøkkenarmatur selv?

        Ja, som privatperson kan du godt montere og tilslutte dine armaturer selv. Men du kan ikke endre på rørføringer og installasjoner som går i vegg eller er lagt skjult. Husk å stenge for vannet før du begynner.

      • 6

        Hva er forskjellen på krom, matt krom og rustfritt stål?

        Krom: kaldes også blank krom. Det er en ekstra overflate (forkromning), som legges på det øverste laget på armaturen. Matt krom: kaldes også børstet krom. Det er i prinsippet det samme som alminnelig krom, men som er børstet slik at det oppnår en matt overflate. Rustfritt stål: kaldes også steel. Noen armaturer er i 100% rustfritt stål. Det er ikke bare en overflate, men hele armaturen er i solid rustfritt stål.